Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Μοναστήρι - Γευγελή, Γή Ελληνική!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 8 Δεκεμβρίου η συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, μια εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία ανένταχτων Ελλήνων πατριωτών. Εκατοντάδες εθνικιστές συμμετείχαν με παλμό στην δυναμική αυτή εκδήλωση για τα ιστορικά δίκαια του Ελληνισμού. Μια εκδήλωση ακομμάτιστη που συμμετείχαν ανένταχτοι πατριώτες, αλλά και διάφοροι πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς, χωρίς κομματικές ταυτότητες και διαχωριστικές γραμμές, ενωμένοι στον αγώνα επιβίωσης για τον Ελληνισμό. Από νωρίς το απόγευμα αρκετός κόσμος έφτανε στην πλατεία Κολοκοτρώνη δίνοντας τον παλμό της εκδήλωσης και διανέμοντας ενημερωτικά έντυπα για την εθνική μειοδοσία των πολιτικών στο ζήτημα της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Στις 7.30 ξεκίνησε η πορεία που παλλόταν από εθνικιστικά συνθήματα για την Μακεδονία, ενώ παρά την έντονη βροχή οι Έλληνες εθνικιστές συνέχισαν δυναμικά από τις οδούς Σταδίου και Φιλελλήνων στην λεωφόρο Αμαλίας για να καταλήξουν στην οδό Ρηγίλλης στο μνημείο των πεσόντων Ηρώων Αξιωματικών στα Ίμια, όπου η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην εφημερίδα «Στόχος» που πρωτοστάτησε στην οργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και σε όλους τους αγωνιστές που έδωσαν δυναμικό παρόν.

Η ΠΕΑΝ, όπως είναι φυσικό, έδωσε βροντερό παρόν στην πορεία και μαζί με άλλους νέους εθνικιστές φώναξε συνθήματα αντίστασης στο ξεπούλημα της Μακεδονίας...

Βίντεο από την πορεία






Μηνύματα προσωπικοτήτων του πατριωτικού χώρου



Δεν υπάρχουν σχόλια: