Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Περί ελληνικότητος…

Τα τελευταία χρόνια διάφοροι ψευτοπροοδευτικοί κύκλοι παραχαράσσουν τον Πανηγυρικό του Ισοκράτους και απομονώνουν μία φράση («…Έλληνες οι της ημετέρας παιδείας μετέχοντες…») προκειμένου να βαπτίσουν «Έλληνες» διαφόρους αλλοφύλους. Για λόγους ιστορικής πραγματικότητος σας παραθέτω την απόδοση του αρχαίου κειμένου, ώστε να κρίνετε εσείς τί είπε ο μέγας αυτός Έλλην ρήτωρ:

"Η πολις μας (δηλ. Αι Αθήναι, η Ελλάς Ελλάδος κατα τον Θουκυδίδη) τόσο έχει αφήσει πίσω της ως προς την φρόνησιν και τον λόγον άλλους ανθρώπους, ώστε οι μαθηταί αυτής έγιναν διδάσκαλοι άλλων και το όνομα των Ελλήνων πεποίηκε (= εδημιούργησε την πεποιημένην, πλαστήν εντύπωση) δοκείν είναι (να φένεται ότι είναι- χωρίς να είναι) χαρακτηριστικόν όχι πια του γένους αλλά της διανοίας και να αποκαλούνται Έλληνες (δεν τους αποκαλούμε εμείς) μάλλον οι μετέχοντες της ημετέρας εκπαιδεύσεως παρά (οι μετέχοντες) της κοινής φύσεως(=καταγωγής)."

Επειδή όμως η παραπληροφόρηση κυριαρχεί στα Μ.Μ.Ε και έτσι επηρεάζονται πολλοί συμπατριώτες μας, καλό θα ήταν να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα σχετικά με την ελληνικότητα. Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε αυτό που γράφει ο Δημόπουλος : "Η εθνική ιδέα δεν έχει ανάγκη "δόγματος" , τεχνητής δηλαδή βασικής παραδοχής, διότι το έθνος είναι επιστημονικά αναντίλεκτη πραγματικότητα" .Αλλα αυτό είναι ενα άλλο θέμα που θα εξαταστή κάποια άλλη στιγμή.

Το να είσαι Έλλην σημαίνει:
1) Να ανήκεις φυλετικά στο ελληνικό γένος .
2) Να έχεις ελληνική εθνική συνείδηση.

Οι δύο παραπάνω προϋποθέσεις πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά, πράγμα που σημαίνει ότι Έλληνες φυσικά δεν μπορούν να θεωρηθούν οι Πακιστανοί που φοιτούν σε ελληνικά σχολεία αλλά ούτε και οι ελληνογενείς πληθυσμοί της Κάτω Ιταλίας που έχουν πλέον ιταλική εθνική συνείδηση και απλώς έχουν επίγνωση της απώτερης ελληνικής τους καταγωγής. Ωστόσο Έλληνες οι οποιοί έχουν ξένη συνείδηση μπορούν υπό προυποθέσεις να γίνουν Έλληνες, σε αντίθεση με φυλετικά αντίθετους. (Άλλωστε η πλαστή συνείδηση, που δεν στηρίζεται σε κοινούς κληρονομικούς δεσμούς και κοινά χαρακτηριστικά με τον καιρό εξαλείφεται)

Σχετικά με ορισμένες μειονότητες που ζούν εντός της ελληνικής επικράτειας και ορισμένοι ανίδεοι ή πονηρά σκεπτόμενοι προσπαθούν να βαπτίσουν «Έλληνες» καλό θα ήταν να θέσουμε τα πράγματα στην σωστή τους βάση προκειμένου να παύσουν να δέχονται αδιαμαρτύρητα την παραπληροφόρηση οι νέοι Έλληνες.

Έλληνες Τσιγγάνοι-Γύφτοι δεν υπάρχουν.

Οι Τσιγγάνοι (Αθίγγανοι) είναι Ινδοί νομάδες οι οποίοι πριν από αρκετούς αιώνες κατέκλυσαν τις χώρες της Ευρώπης. Επομένως ανήκουν στο ομώνυμο φύλο της Ασιατικής Φυλής. Έκτοτε κρατούν τις συνήθειές τους, τα ήθη και τα έθιμά τους και ζούν απομονωμένοι. Λόγω του ότι αποτελούν νομάδες (δηλαδή περιφερόμενες ομάδες) είναι φυσιολογικό να ζητιανεύουν και να είναι απροσάρμοστοι στο ευρωπαϊκό περιβάλλον. Μία ματιά στα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά αποδεικνύει του λόγου το αληθές, ότι δηλαδή ανήκουν στο Ινδικό φύλο. Μέρος των Τσιγγάνων ήρθαν στην Ελλάδα από την Αίγυπτο και εγκαταστάθηκαν στην Πελοπόννησο. Την ομάδα αυτή αποκαλούμε Γύφτους (εκ του Αι-γυπτίους).

Έλληνες Εβραίοι επίσης δεν υπάρχουν.

Ή είσαι Έλλην ή είσαι Εβραίος. Κακώς ορισμένοι νομίζουν ότι Εβραίος είναι απλώς κάποιος που ασπάζεται την Ιουδαϊκή θρησκεία. Οι Εβραίοι αποτελούν ιδιαίτερη εθνότητα και είναι μέρος της Αρμενοειδούς Φυλής. Είναι δε γεγονός, ότι έχουν κρατήσει σε μεγάλο βαθμό την φυλετική τους καθαρότητα μετά την μαζική κάθοδο των Αρμενοειδών στην Εγγύς Ανατολή. Κύριο χαρακτηριστικό των Εβραίων είναι η προσαρμοστικότητά τους σε ξένες συνθήκες. Ζούν παρασιτικά στις ξένες χώρες, απομονωμένοι και διατηρούν σε μεγάλο βαθμό την ενδογαμία τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν μειγνύονται φυλετικά με άλλους λαούς και φυσικά διατηρούν την εβραϊκή τους εθνική συνείδηση. Οι εν Ελλάδι Εβραίοι ήρθαν στην χώρα μας την περίοδο της μεγάλης εξάπλωσης των Εβραίων στην Ευρώπη και εγκαταστάθηκαν κυρίως σε περιοχές της Βορείου Ελλάδος.



Η αναφορά μας στους Γύφτους και στους Εβραίους έγινε για να αρθούν κάποιες παρανοήσεις που έχουν δημιουργηθεί στον λαό μας.

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στο γεγονός ότι οι Αλβανοί (εκ της ιλλυρικής Βορείου Αλβανίας), οι Πακιστανοί, οι Νέγροι κ.ο.κ δεν είναι Έλληνες. Μία ματιά στα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά είναι αποκαλυπτική.

Αντίθετα οι σκλαβωμένοι αδελφοί μας της Βορείου Ηπείρου αλλά και οι Πομάκοι (αρχαίοι Θράκες) είναι Έλληνες και είναι απαράδεκτο το «ελληνικό» κράτος να περιθάλπει τον κάθε αλλόφυλο και να περιφρονεί τους πραγματικούς Έλληνες.

Ένα υγιές Ελληνικό Κράτος θα πρέπει να φροντίσει στην συνέχεια του Ελληνικού Έθνους, δηλαδή να ενθαρρύνει την ενδογαμία των Ελλήνων. Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού Γύφτων, Εβραίων και λοιπών αλλοδαπών που ζούν στην χώρα μας αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν είναι δυνατόν το ελληνικό έθνος να διατηρήθηκε ανέπαφο επί τόσες χιλιάδες χρόνια και να χαθεί τώρα, με την μαζική εισβολή των αποκαλούμενων «οικονομικών μεταναστών»…
Ευτυχώς, η ελληνική κοινωνία παραμένει υγιής και έτσι είναι σπάνιο το φαινόμενο Έλλην ή Ελληνίδα να παντρεύεται αλλοδαπό και ιδιαίτερα εκτός Ευρωπαϊκής Φυλής. Αποδεικνύεται ότι οι λαοί έχουν έμφυτη την τάση για ενδογαμία.

Προτεινόμενα μέτρα

1) Αρχικά, το ελληνικό κράτος θα πρέπει να εκδιώξει τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης καταγγέλλοντας την συνθήκη της Λωζάννης λόγω αθέτησής της εκ μέρους της Τουρκίας (εκδίωξη Ελλήνων από την Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο, Τένεδο- 1955,1963).
2) Ο αριθμός των αλλοδαπών θα πρέπει να περιοριστεί σημαντικά έτσι ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος εθνολογικής αλλοίωσης του ελληνικού έθνους.
3) Τέλος, άρση της ελληνικής υπηκοότητας από τους αλλοδαπούς και υιοθέτηση ορθής μεταναστευτικής πολιτικής.

Εξυπακούεται ότι οι Γύφτοι, οι Εβραίοι και λοιποί αλλοδαποί δεν επιτρέπεται να υπηρετούν στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και φυσικά δεν τίθεται καν προς συζήτηση η γελοία σκέψη ορισμένων να τους παράσχουν πολιτικά δικαιώματα…

O Αγγελος Σικελιανος είχε διακηρύξει :

"Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑΧΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΧΗ, ΕΚΔΟΧΗ ΩΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΜΟΑΙΜΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΥΝΔΕΜΕΝΩΝ ΑΠ΄ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΚΡΙΝΟΤΑΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ"

1 σχόλιο:

antipropagandistis είπε...

Μπράβο ρε φίλε. Πολύ καλό το σάιτ σου. Συνέχισε έτσι. Είμαστε πολυ και το ξέρουν όλοι εκεί έξω.

http://antipropagandistis.blogspot.com/