Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

ΠΕΑΝ: Η Ιδεολογία μας


Η Π.Ε.Α.Ν (Πατριωτική Ένωση Αγωνιζομένων Νέων) πρεσβεύει πάνω απ' όλα τον Ελληνικό Εθνισμό. Τον Εθνισμό -δηλαδή την αγάπη προς το Έθνος μας- που είναι έμφυτος στον καθένα μας. Η ελληνική νεολαία έχει πέσει θύμα της άθλιας ανθελληνικής και θολοκουλτουριάρικης προπαγάνδας των ΜΜΕ και των πάσης φύσεως "προοδευτικών". Είμαστε σίγουροι ότι όσοι τυχαίνει να είστε μαθητές και φοιτητές θα έχετε αντιμετωπίσει άπειρες φορές τις "προοδευτικές" απόψεις διαφόρων καθηγητάδων. Στην ΠΕΑΝ βρίσκονται νέοι και νέες που έχουν ένα κοινό όραμα για την Ελλάδα. Αυτό θεωρούμε ότι είναι και το πιό σημαντικό. Να μην προδίδουμε τις ιδέες μας και να αγωνιζόμαστε γι' αυτές ο,τι και να λένε οι άλλοι. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα δικαιωθούμε και αν τελικά "οι Μήδοι θα διαβούνε". Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να κάνουμε το καθήκον μας και να έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας. Στο αίμα μας τρέχει το "Κάνε ότι πρέπει και ας γίνει ότι θέλει".

Το όνομά μας (ΠΕΑΝ) είναι εμπνευσμένο από την εθνικιστική αντιστασιακή οργάνωση με τα ίδια αρχικά (Πανελλήνια Ένωση Αγωνιζομένων Νέων) η οποία δραστηριοποιήθηκε κατά τους χρόνους της κατοχής της Ελλάδος από τους Γερμανούς. Η αντιστασιακή αυτή οργάνωση επέφερε σοβαρά πλήγματα σους κατακτητές αλλά η δράση της είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό λόγω της προπαγάνδας του συστήματος που θέλει αντιστασιακούς μόνο τους αριστερούς και... δοσίλογους όσους ανήκουν στην άλλη πλευρά!
Ε λοιπόν όχι! Όχι στην προπαγάνδα!

Τιμή σε όλους όσους αγωνίστηκαν και έχυσαν το αίμα τους για την Πατρίδα μας!


Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε Εθνικιστές. Δηλαδή νέους και νέες που όχι μόνον θα αγαπούν το Έθνος τους (πράγμα το οποίο είναι έμφυτο άλλωστε), αλλά θα αγωνίζονται αδιάκοπα γι' αυτό. Αυτή είναι η έννοια του Εθνικισμού όπως την όρισε ο Ίων Δραγούμης, ο Κωστής Παλαμάς, ο Περικλής Γιαννόπουλος και τόσοι άλλοι μεγάλοι. Αντίθετα, τα διάφορα παπαγαλάκια του συστήματος προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν την ιερά αυτή έννοια και να τον συνδέσουν με ακρότητες και ρατσισμούς...

Ε λοιπόν τίποτα το ακραίο δεν έχει το να αγωνίζεσαι αδιάκοπα για το Έθνος σου και δεν πρόκειται να απολογηθούμε γι' αυτό!


Ως ΠΕΑΝ δεν έχουμε σκοπό να συμβιβαστούμε με τους διάφορους "καθωσπρέπει" καναπεδάκηδες ούτε με τα παιδιά του άθλιου ανθελληνικού συστήματος που μας έχει κάνει πλήση εγκεφάλου τόσα χρόνια.

Σκοπός μας είναι να διαφωτίσουμε την νέα γενιά και γι' αυτό θ' αγωνιστούμε.

Πάνω απ'όλα θα αγωνιστούμε για να ανήκει...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

1 σχόλιο:

ΛΗΘΗ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ