Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Σταματήσετε να ειρωνεύεστε Το Έθνος. Ποιό Έθνος;;

Πεθαίνει καθημερινά ο Έλληνας Πολίτης. Από την φτώχεια και την δυστυχία. Έξω από το μαγαζί του κάνουν βόλτα, συχνά πυκνά, οι λαθρέμποροι. Θα πρέπει επιτέλους να μας πει η κυβέρνηση τί ρόλο τραβάει... Θα πατάξει το λαθρεμπόριο και το πάρα-εμπόριο για να υπάρξει εμπόριο; Ο Έλληνας φορολογούμενος και ασφαλισμένος πολίτης αναζητεί διέξοδο.

Και εσείς κύριοι ψευτοδιδάσκαλοι πολιτικοί θα σταματήσετε να ειρωνεύεστε Το Έθνος; Ποιό Έθνος;; είναι Αυτό Έθνος; Τί Έθνος είστε εσείς μωρέ; κοιτάχτε έξω από το παράθυρο την κλούβα σας. Σας αρέσει; Σας αρέσει το τσιμέντο που αφανίζει την ελληνική γραμμή και το ελληνικό χώμα; Σημεία της τελειότητας της ελληνικής φύσης που όμως τώρα δεν υπάρχουν.

Δεν ντρέπεστε λίγο; Δεν ντρέπεστε να περιμένετε τους πολιτικούς να σας σώσουν; Αυτοί θα είναι οι τελευταίοι που θα σώσουν την Ελλάδα. Να το θυμάστε. Αν θέλετε διέξοδο την έχετε, είναι μπροστά σας. Είναι η ενέργεια, η αδρεναλίνη. Αυτή που θα ξυπνήσει τον εθνικισμό μέσα σας.«Οι ενεργητικοί άνθρωποι δεν μπορεί παρά να είναι εθνικισταί, είτε το ξέρουν είτε όχι, δεν μπορεί παρά να ζούν ανάμεσα στο έθνος τους και εκεί να ξοδεύουν την δύναμή τους και από εκεί να παίρνουν δύναμη.» Ιων Δραγούμης

Πάντως σαν τενεκέδες ξεβράκωτοι είστε! Ακόμα και την ψήφο σας , στα ίδια λαμόγια την δίνετε. Τί έκαναν μωρέ , αυτοί για σας και δικαιούνται την ψήφο σας; ΤΙΠΟΤΑ! Ή μάλλον έκαναν: Πουλάνε καθημερινά την Μακεδονία, βγάζουν βιβλία τύπου Ρεπούση, ανεβάζουν την φορολογία και δεν κάνουν τίποτα, δεν σας δίνουν τη σύνταξη που δικαιούστε, πράττουν το προδοτικό "δεν διεκδικούμε τίποτε"...

Και εσείς κοιτάτε λες και κλέβουν του διπλανού το σπίτι. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ! Το δικό σας κλέβουν! Άντε όρνια! Δεν ντρέπεστε να είστε ακόμα Φράγκοι;; Δεν ντρέπεστε να αφήνετε τον κάθε ξένο να σας κρίνει;«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνουμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.» Περικλής Γιαννόπουλος.
Έτσι είναι και μόνο έτσι μπορεί να είναι. Γιατί έτσι πρέπει να είναι.

«Οἱ Φράγκοι δὲν πρέπει νὰ νομίζουν, ὅτι δὲν βαραίνει καὶ γονατίζει κι ἐμᾶς ὅλη αὐτὴ ἡ Ἀσήκωτη ΔΟΞΑ, καὶ δὲν μᾶς καίει τὸ κεφάλι τὸ Πύρινο Στέμμα ποὺ λέγεται: ΕΛΛΗΝ.»

Βιβλιογραφια:
Ο Ελληνισμός μου και οι Έλληνες , Ιων Δραγούμη
Έκκλησις προς το πανελλήνιον κοινόν, Περικλης Γιαννοπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: